Omatoimisille tarinoiden kokkaajille tarjoamme ainekset ja ohjeet helposti toteutettaviin tarinakattauksiin. Alla on tietoa Tarinapöydän ammattipelistä, laulutauluista ja ystäväkirjasta.

Tarinapöydän ammattipeli

20180112_152559(0).jpg

Tarinapöydän ensimmäinen omatoiminen eväspaketti eli Tarinapöydän ammattipeli ilmestyi alkuvuonna 2018.  Paketti sisältää 21 kuvakorttia, jotka esittävät arkisen työn touhussa syntyviä tilanteita ja kommelluksia. Kuvat voivat herättää muistoja omasta työelämästä, synnyttää mielikuvituksellisia kertomuksia kuvan tilanteesta tai aikaansaada yleistä pohdintaa eri ammateista.

Kuvakortit ovat laminoituja ja kooltaan A5. Kuvakorttien mukana pelipaketissa tulee 21 kortteihin liittyvää kysymystä ja neljä eri ehdotusta, miten korteilla voi pelata.

Ammattipelin hinta on 50 euroa (sisältäen 24 %:n arvonlisäveron). Ammattipelin voi tilata joko kirjoittamalla meille sähköpostia osoitteeseen tarinapoyta@gmail.com, soittamalla numeroon 040-593 3963 tai olemalla meihin Tarinapöydän kokkeihin yhteydessä Yhteystiedot-välilehden lomakkeella.

Tarinapöydän laulutaulut

Tarinapöytä on julkaissut kaksi kuvataulua. Joululaulutauluun on kätketty kolmisenkymmentä tuttua joululaulua kuvavihjeinä. Tarkoitus on etsiä kuvasta joululauluja. Toinen tapa on, että kuunnellaan nauhalta tai jonkun esittämänä joululauluja ja yritetään löytää kullekin laululle kuvallinen vastineensa.

Laulutaulu soveltuu hyvin myös yhteislaulutuokioihin. Ensin voidaan bongata taulusta tuttu laulu ja sitten laulaa se yhdessä.

kevätlaulutaulumainos, rajattu

Joululaulutaulun tapaan toimii myös kevätlaulutaulu, johon on upotettu keväisten ja kesäisten laulujen kuvavihjeitä. Näitäkin lauluja on kolmisenkymmentä. Lista lauluista on laulutaulujen kääntöpuolella.

Laulutaulut ovat laminoituja ja kooltaan A3.

Laulutaulut maksavat 10 euroa/kappale. Paljousalennuksena saa viisi taulua 45 eurolla ja kymmenen taulua 80 eurolla. Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Laulutauluja voi tilata joko kirjoittamalla meille sähköpostia osoitteeseen tarinapoyta@gmail.com, soittamalla numeroon 040-593 3963 tai olemalla meihin Tarinapöydän kokkeihin yhteydessä Yhteystiedot-välilehden lomakkeella.

Tarinapöydän ystäväkirja

Tarinapöytä teki Näkövammaiset lapset ry:lle kuusi pehmoötökkää ja niille ystäväkirjan. Ötököiden valmistamisessa on huomioitu erityisesti tunnusteltavuus. Ötököiden materiaalit ovat keskenään erituntuisia.

Ystäväkirjan avulla voi keksiä tarinoita ötököistä. Ystäväkirjan sivuja voi täyttää myös ihmisystävistä ja näin tutustua esimerkiksi muihin samassa kerhossa käyviin.

Tarinapöytä, ötökkä6

ystäväkirja, sivu 1

Tarinapöytä, ötökkä5

ystäväkirja, sivu 2

Tarinapöytä, ötökkä4

ystäväkirja, sivu 3

Tarinapöytä, ötökkä3

ystäväkirja, sivu 4

Tarinapöytä, ötökkä1

ystäväkirja, sivu 5

Tarinapöytä, ötökkä2

ystäväkirja, sivu 6

Tarra-arkki jossa on ötököiden kuvia:

ystäväkirja, tarra-arkki

Alla on linkki ystäväkirjan sivuun jossa ei ole valmiina kenenkään kuvaa. Tätä sivua voi käyttää esimerkiksi täytettäessä ihmisystävän tietoja ystäväkirjaan.

ystäväkirja